Stormbanen Pakket

1 dag  1.195,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
76m
Breedte
3,65m
Hoogte
5,6m
Overdekt
Nee
Stroombehoefte
12x 1100w
Op- en afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.
Aantal gebruikers
8

Omschrijving

Stormbanen pakket huren - Springkussenverhuur Roermond

Bij Springkussenverhuur Roermond ben je aan het juiste adres voor het meest spectaculaire stormbanenpakket op elk evenement. Met een totale lengte van maar liefst 75 meter is dit pakket een uitdaging voor elke waaghals. Het pakket bestaat uit vier verschillende stormbanen, waaronder de Jungle Stormbaan van 9 meter, de Safari Stormbaan van 18 meter, de Formule 1 Stormbaan van 9 meter en de sensationele 4 Seizoenen Stormbaan van maar liefst 40 meter lang.

Bij Springkussenverhuur Roermond vinden we kwaliteit belangrijk en daarom zijn onze stormbanen van de hoogste kwaliteit. Of je nu jong of oud bent, met onze stormbanen beleef je gegarandeerd een onvergetelijke ervaring. Laat ons de logistieke aspecten regelen door te kiezen voor onze bezorg- en opbouwservice. Wel dien je rekening te houden met de stroomcapaciteit die nodig is bij het huren van dit pakket.

 

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over het stormbanen pakket. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Roermond verhuurt ook springkussens in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.

Extra Productopties

1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje


1 dag 150,00

incl. BTW

Huurmandje