Stretchtent 10x17m

1 dag  1.550,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
10m
Breedte
17m
Op- en afbouwadvies
Op- en afbouw zit in de prijs
Aantal gebruikers
170

Omschrijving

Stretchtent 10x17m huren – Springkussenverhuur Roermond

 

Op zoek naar een praktische en luxueuze oplossing voor jullie bedrijfsfeest of huwelijksviering? Kies dan voor de ruime stretchtent van Springkussenverhuur Roermond met afmetingen van 10x17 meter. Deze indrukwekkende tent biedt in één keer onderdak aan circa 170 personen, waardoor jullie gasten comfortabel kunnen genieten van jullie speciale dag.

Bij Springkussenverhuur Roermond begrijpen we dat een evenement niet alleen functioneel, maar ook sfeervol moet zijn. Onze stretchtenten bieden dan ook de perfecte combinatie van beide aspecten. Naast de ruime capaciteit zorgen ze voor een buitengewone ambiance, die jullie feest naar een hoger niveau tilt. Met de keuze voor een stretchtent gaan jullie voor een luxe variant op de normale partytent, waardoor jullie evenement een exclusieve uitstraling krijgt.

De stretchtenten van Springkussenverhuur Roermond zijn ontworpen met aandacht voor kwaliteit en stijl. Het elegante en duurzame materiaal creëert een aangename en chique omgeving voor jullie gasten. Of jullie nu kiezen voor een bedrijfsfeest of een huwelijksviering, de stretchtent is altijd een passende oplossing die jullie evenement tot een succes maakt.

Bij het huren van een stretchtent bij Springkussenverhuur Roermond profiteren jullie van onze uitstekende service. Wij zorgen ervoor dat de tent professioneel wordt opgezet en afgebroken, zodat jullie alle tijd en energie kunnen besteden aan het verwelkomen van jullie gasten en het creëren van onvergetelijke momenten. Daarnaast leveren wij de tent inclusief alle benodigde veiligheidsvoorzieningen, zoals een brandveiligheidscertificaat, zodat jullie kunnen genieten van jullie feest met gemoedsrust.

Maak van jullie bedrijfsfeest of huwelijksviering een memorabel evenement met de stretchtenten van Springkussenverhuur Roermond. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jullie kunnen ondersteunen bij het realiseren van jullie droomevenement. Samen zorgen we voor een onvergetelijke ervaring waar jullie gasten nog lang over zullen napraten.

 

Al onze prijs zijn inclusief BTW en opbouw/afbouw.

Wilt u er ook een mooie houten vlondervloer bij huren? Een houten vloer huur je ook voordelig bij Partytentverhuur De Peel.

Eigenschappen van de stretchtenten:

  • In velen vormen en afmetingen te moduleren,
  • 450 gram/m2 hi-tech flexibel materiaal,
  • Brandcertificaat M2 klasse,
  • Hoge UV index: 8
  • Zware waterproof polymere coating,
  • De palen kunnen op verschillende plaatsen geplaatst worden,
  • Geschikt tot windkracht 7.

Heeft u nog vragen over deze mooie tenten? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij helpen u graag.

Springkussenverhuur Roermond verhuurt ook springkussens in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.