Stretchtent 10x20m

1 dag  1.940,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
10m
Breedte
20m
Op- en afbouwadvies
Op- en afbouw zit in de prijs
Aantal gebruikers
200

Omschrijving

Stretchtent 10x20m huren – Springkussenverhuur Roermond

 

Op jullie bijzondere bruiloft of jubileum is een gewone partytent simpelweg niet toereikend. Daarom stellen wij van Springkussenverhuur Roermond graag onze speciale stretchtenten aan jullie voor. Deze unieke tenten voldoen ruimschoots aan alle eisen die bij een speciale gelegenheid horen. Met een capaciteit van circa 200 personen bieden onze stretchtenten jullie en jullie gasten volop ruimte om te genieten van deze speciale dag.

Bij Springkussenverhuur Roermond begrijpen we dat elk evenement uniek is en dat elke gelegenheid vraagt om een passende tent. Daarom bieden we niet alleen stretchtenten in standaardformaten, maar ook de mogelijkheid om te kiezen voor een kleinere of grotere stretchtent die perfect aansluit bij jullie wensen en behoeften. Zo creëren we samen de ideale setting voor jullie feest of event.

Onze stretchtenten zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Met hun elegante uitstraling en hoogwaardige afwerking zorgen ze voor een bijzondere sfeer die perfect past bij een bruiloft of jubileum. Het design van de tenten, gecombineerd met het gebruik van duurzame materialen, zorgt ervoor dat jullie gasten zich meteen ondergedompeld voelen in een speciale ambiance.

Bij Springkussenverhuur Roermond streven we naar een uitstekende service. We nemen graag al jullie zorgen uit handen door de stretchtent voor jullie op te zetten en af te breken. Bovendien leveren wij de tent inclusief alle benodigde voorzieningen voor een veilig gebruik, zoals een brandveiligheidscertificaat. Zo kunnen jullie zonder zorgen genieten van jullie speciale dag en volop aandacht besteden aan het vieren van jullie liefde of het vieren van jullie mijlpaal.

Kies voor een speciale tent op jullie speciale dag en laat Springkussenverhuur Roermond jullie verwachtingen overtreffen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor het huren van een stretchtent die perfect aansluit bij jullie unieke evenement. Samen creëren we een onvergetelijke ervaring die jullie en jullie gasten nog lang zullen koesteren.

 

De stretchtent wordt altijd voor u opgezet en afgebouwd. Wij leveren deze tenten inclusief brandveiligheidscertificaat.

Al onze prijs zijn inclusief BTW en opbouw/afbouw.

Eigenschappen van de stretchtenten:

  • In velen vormen en afmetingen te moduleren,
  • 450 gram/m2 hi-tech flexibel materiaal,
  • Brandcertificaat M2 klasse,
  • Hoge UV index: 8
  • Zware waterproof polymere coating,
  • De palen kunnen op verschillende plaatsen geplaatst worden,
  • Geschikt tot windkracht 7.

Heeft u nog vragen over deze mooie tenten? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij helpen u graag.

Springkussenverhuur Roermond verhuurt ook springkussens in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.