Stretchtent 7x10m

1 dag  940,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
7m
Breedte
7m
Op- en afbouwadvies
Op- en afbouw zit in de prijs
Aantal gebruikers
70

Omschrijving

Stretchtent 7x10m huren – Springkussenverhuur Roermond

 


Op zoek naar een unieke manier om jullie speciale gelegenheid te vieren? Bij Springkussenverhuur Roermond hebben we dé oplossing: onze adembenemende stretchtenten. Want bij een bijzondere dag hoort natuurlijk ook een bijzondere tent. Onze stretchtenten voldoen ruimschoots aan de eisen van een speciale tent en zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Stel je eens voor: een gezellige open sfeer, omgeven door een prachtig beige doek en sierlijke houten palen. De zomerse sferen die hierdoor worden gecreëerd, zullen al jullie gasten betoveren. Of het nu gaat om een intieme familiereünie, een jubileumfeest of een bedrijfsevenement, met het huren van een stretchtent kiezen jullie gegarandeerd voor een sfeervol geheel.

Bij Springkussenverhuur Roermond begrijpen we dat jullie speciale dag perfect moet zijn. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment stretchtenten in verschillende afmetingen, zodat er altijd een tent is die perfect past bij jullie wensen en behoeften. Of jullie nu een intieme ceremonie willen organiseren of een groots feest willen geven, onze stretchtenten passen zich moeiteloos aan aan jullie evenement.

Maar het wordt nog beter: wij zorgen ervoor dat jullie volledig kunnen genieten van jullie speciale dag. Ons ervaren team zal de stretchtent voor jullie opzetten en afbouwen, zodat jullie je kunnen concentreren op het vieren en creëren van mooie herinneringen. Bovendien leveren we de tenten inclusief een brandveiligheidscertificaat, zodat jullie met een gerust hart kunnen feesten.

Dus waar wachten jullie nog op? Huur een stretchtent bij Springkussenverhuur Roermond en maak van jullie speciale gelegenheid een onvergetelijke belevenis. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jullie kunnen helpen om van jullie evenement een waar succes te maken.

 

De stretchtent wordt altijd voor u opgezet en afgebouwd. Wij leveren deze tenten inclusief brandveiligheidscertificaat.

Al onze prijs zijn inclusief BTW en opbouw/afbouw.

Wilt u er ook een mooie houten vlondervloer bij huren? Voeg deze dan onderaan deze pagina toe aan uw bestelling. 

Eigenschappen van de stretchtenten:

  • In velen vormen en afmetingen te moduleren,
  • 450 gram/m2 hi-tech flexibel materiaal,
  • Brandcertificaat M2 klasse,
  • Hoge UV index: 8
  • Zware waterproof polymere coating,
  • De palen kunnen op verschillende plaatsen geplaatst worden,
  • Geschikt tot windkracht 7.

Heeft u nog vragen over deze mooie tenten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Springkussenverhuur Roermond verhuurt ook springkussens in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.