Stretchtent 7x7m

1 dag  690,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
7m
Breedte
7m
Op- en afbouwadvies
Op- en afbouw zit in de prijs
Aantal gebruikers
50

Omschrijving

Stretchtent 7x7m huren – Springkussenverhuur Roermond

 

Op zoek naar de perfecte tent voor jullie bruiloft of jubileum? Bij Springkussenverhuur Roermond hebben we de ideale oplossing voor een speciale dag. Onze stretchtenten brengen extra sfeer en luxe naar jullie evenement, en voldoen volledig aan de eisen van een speciale tent. Met hun beige doek en houten palen creëren ze een warme en open atmosfeer die perfect past bij een zomerse bijeenkomst of een romantische bruiloft.

Bij Springkussenverhuur Roermond begrijpen we dat jullie speciale dag uniek is en speciale aandacht verdient. Daarom hebben we stretchtenten die net dat beetje extra toevoegen aan jullie evenement. Met hun stijlvolle uitstraling en oog voor detail zorgen ze voor een onvergetelijke ambiance waar jullie gasten van zullen genieten.

Of het nu gaat om een intieme bruiloft in de buitenlucht of een grootschalig jubileumfeest, onze stretchtenten passen zich moeiteloos aan aan jullie wensen en behoeften. Met hun flexibele ontwerp kunnen ze worden aangepast aan de beschikbare ruimte en zorgen ze voor een comfortabele en elegante setting.

Bij Springkussenverhuur Roermond staat kwaliteit en service voorop. We zorgen ervoor dat de stretchtenten professioneel worden opgezet en afgebouwd, zodat jullie je kunnen concentreren op het vieren van jullie speciale dag. Bovendien leveren we de tenten inclusief een brandveiligheidscertificaat, zodat jullie met een gerust hart kunnen genieten van het feest.

Kies voor extra sfeer, luxe en een onvergetelijke ervaring met de stretchtenten van Springkussenverhuur Roermond. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jullie kunnen helpen om van jullie bruiloft of jubileum een speciale gelegenheid te maken die jullie en jullie gasten voor altijd zullen koesteren.