Tafeltennistafel huren

1 dag  85,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Aantal gebruikers
2

Omschrijving

Tafeltennistafel huren in Roermond - Springkussenverhuur Roermond

Op zoek naar een leuke en sportieve activiteit voor op jullie feest of evenement? Huur dan nu onze tafeltennistafel! Of je nu een beginner of een pro bent, dit spel is geschikt voor iedereen. Daag je vrienden of collega's uit voor een spannend potje ping pong en test wie de beste skills heeft.

Bij het huren van de tafeltennistafel ontvangen jullie alle benodigdheden, zoals pingpong ballen, batjes en het netje, zodat jullie direct kunnen starten. Wil je met meer dan twee personen spelen? Speel dan 2 tegen 2 of wissel steeds van plek om in een rondje.

Naast de tafeltennistafel hebben wij nog veel meer spellen in ons assortiment. Neem gerust een kijkje en maak van jullie feest of evenement een onvergetelijke dag!

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over de tafeltennistafel. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Roermond verhuurt ook springkussens in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.

Extra Productopties

1 dag 85,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 75,00

incl. BTW

Huurmandje