Touwtrekken huren

1 dag  15,00
incl. BTW
Huurmandje

Omschrijving

Touwtrekken huren - Springkussenverhuur Roermond

Bent u op zoek naar een spannende en uitdagende activiteit voor uw volgende evenement? Dan is touwtrekken de perfecte keuze voor u! Bij Springkussenverhuur Roermond kunt u touwtrekken huren voor elke gelegenheid, of het nu gaat om een bedrijfsfeest, familiedag of sportevenement.

Touwtrekken is niet alleen een leuke en vermakelijke activiteit, maar het biedt ook tal van voordelen voor de gezondheid en het welzijn van uw deelnemers. Het helpt bij het opbouwen van spierkracht en uithoudingsvermogen, terwijl het ook teamwork, communicatie en strategisch denken bevordert.

Onze touwtrekken set is van hoge kwaliteit en geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. Het touw is ontworpen om bestand te zijn tegen zware belasting en is veilig voor alle deelnemers.

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over het touwtrekken. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Roermond verhuurt ook springkussens in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.

 

Extra Productopties

1 dag 35,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 35,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 150,00

incl. BTW

Huurmandje