Trek Rodeo Stier Opblaasbaar

1 dag  100,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
5
Breedte
5
Hoogte
2.5
Overdekt
Nee
Stroombehoefte
1x1100w
Op- en afbouwadvies
Dit product is eenvoudig zelf te plaatsen.
Aantal gebruikers
1

Omschrijving

Trek Rodeostier opblaasbaar huren - Springkussenverhuur Roermond

Als je op zoek bent naar een unieke en uitdagende activiteit voor een groep vrienden of familieleden, dan is onze opblaasbare Rodeostier de perfecte keuze! Met een lengte en breedte van 4 meter biedt de stier voldoende ruimte voor een flinke uitdaging. De bedoeling van het spel is simpel: één persoon gaat op de stier zitten terwijl de anderen het touw vasthouden en de stier in alle richtingen bewegen. Degene die het langst op de stier blijft zitten, wint!

Onze Rodeostier kan gemakkelijk worden opgeblazen met behulp van een elektrische ventilator en neemt niet veel ruimte in beslag. Als je hulp nodig hebt bij het opzetten, staat Springkussenverhuur Roermond natuurlijk voor je klaar. Naast de Rodeostier verhuren wij ook andere leuke attracties en spellen. Neem gerust een kijkje in ons assortiment!

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over de trek rodeostier opblaasbaar. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Roermond verhuurt ook springkussens in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.

Extra Productopties

1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje


1 dag 75,00

incl. BTW

Huurmandje