Abraham 3m

1 dag  30,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Hoogte
3m
Stroombehoefte
1x450 Watt

Omschrijving

Opblaasbare Abraham 3m huren in Roermond - Springkussenverhuur Roermond

Het vieren van de 50e verjaardag is een mijlpaal die niet ongemerkt voorbij mag gaan. En wat is er nou beter om dit te vieren dan met een opblaasbare pop van Abraham van maar liefst 3 meter hoog? Deze opvallende blikvanger zorgt ervoor dat de hele buurt weet dat er een feestje gaande is! Combineer de opblaasbare Abraham met feestelijke decoraties, zoals ballonnen en slingers, en maak er een onvergetelijke dag van met vrienden en familie. Wordt jouw vrouw, vriendin of moeder binnenkort 50? Huur dan de opblaasbare Sarah 3m bij Springkussenverhuur Roermond!

Naast de opblaasbare Sarah 3m en Abraham 3m, verhuren wij nog veel meer feestartikelen om jouw feestje compleet te maken. Neem snel een kijkje in ons assortiment!

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over de opblaasbare Abraham 3m. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Roermond verhuurt ook springkussens in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.

Extra Productopties


1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 85,00

incl. BTW

Huurmandje