Sarah 3m

1 dag  30,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Hoogte
3m
Stroombehoefte
1x 450 Watt
Op- en afbouwadvies
Dit product is eenvoudig zelf te plaatsen.

Omschrijving

Opblaasbare Sarah 3m huren - Springkussenverhuur Roermond

Viert er binnenkort een bijzondere vrouw in jouw leven haar 50e verjaardag? Maak het dan extra feestelijk met onze opvallende opblaasbare Sarah! Met deze eyecatcher laat je iedereen in de omgeving weten dat er een mijlpaal is bereikt. Maak de locatie helemaal af met kleurrijke ballonnen en slingers, bestel een heerlijke verjaardagstaart en geniet samen met familie en vrienden van een onvergetelijke dag.

En is het binnenkort de beurt aan jouw man, vriend of vader om de 50-jarige leeftijd te bereiken? Huur dan onze opblaasbare Abraham van 3 meter hoog bij Springkussenverhuur Roermond!

Naast onze opblaasbare Sarah van 3 meter hoog bieden wij ook een ruim assortiment aan andere partybenodigdheden en feestartikelen. Neem gerust een kijkje en maak van elk feestje een onvergetelijke gebeurtenis!

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over de opblaasbare Sarah 3m. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Roermond verhuurt ook springkussens in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.

Extra Productopties

1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje


1 dag 75,00

incl. BTW

Huurmandje