Bierbankset huren

1 dag  15,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
180cm
Breedte
25-50cm
Aantal gebruikers
8

Omschrijving

Bierbankset huren - Springkussenverhuur Roermond

Of je nu een barbecue, verjaardagsfeest of buurtfeest organiseert, met onze bierbankenset maak je het helemaal af! De set bestaat uit een tafel van 180cmx50cm en twee banken van 180cmx25cm, en biedt plek aan zo'n 8 personen. Doordat de banken inklapbaar zijn, zijn ze eenvoudig te transporteren en op te bergen.

Maar niet alleen voor bierfeesten is deze set geschikt, ook voor andere gelegenheden waarbij mensen gezellig bij elkaar willen zitten is het een ideale oplossing. En als je toch bezig bent, kijk dan ook eens naar ons ruime assortiment aan andere partybenodigdheden, zoals tafels, stoelen en partytenten. Wij hebben alles in huis om van jouw feestje een onvergetelijke dag te maken!

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over de bierbankset. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Roermond verhuurt ook springkussens in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.

Extra Productopties

1 dag 85,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 75,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje