Bierpul schuiven

1 dag  35,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
490cm
Breedte
65cm
Hoogte
15cm
Op- en afbouwadvies
Dit product is eenvoudig zelf te plaatsen.
Aantal gebruikers
1

Omschrijving

Bierpul schuiven huren in Roermond - Springkussenverhuur Roermond

Met het bierpul schuiven spel heb je gegarandeerd plezier voor jong en oud! Het spel is eenvoudig op te zetten en te spelen, omdat de bijgeleverde pullen nep zijn. Probeer tijdens het spel de pul zo ver mogelijk op de baan te schuiven. De bierpulbaan bestaat uit twee grotere bakken van elk 2,5 meter lang, die in elkaar geschoven kunnen worden. Let op, de tafels waarop de baandelen geplaatst dienen te worden worden niet meegeleverd.

Naast enkele bierpullen ontvang je ook alles wat je nodig hebt om te kunnen spelen. Ben je meer van het drinken? Dan is onze beerpong tafel misschien iets voor jou!

Bij Springkussenverhuur Roermond verhuren we nog veel meer spellen, voor zowel jong als oud. Neem snel een kijkje in ons assortiment!

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over het bierpul schuiven. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Roermond verhuurt ook springkussens in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.

Extra Productopties

1 dag 85,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 75,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 35,00

incl. BTW

Huurmandje