Boerderij Pakket huren

1 dag  415,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
Klik voor de afmetingen op het product
Stroombehoefte
4x 1100w
Op- en afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.
Aantal gebruikers
17

Omschrijving

Boerderijpakket huren - Springkussenverhuur Roermond

Ben je bezig met het organiseren van een feest of evenement in boerderij thema? Dan is het boerderijpakket van Springkussenverhuur Roermond dé perfecte aanvulling! Dit pakket bestaat uit maar liefst 3 te gekke luchtkussens en wordt ook nog eens aangeboden voor een extra voordelige prijs. Het pakket bevat het Springkussen Boerderij met glijbaan, het Springkussen Koetje van 5x4 meter en de Stormbaan Boerderij van maar liefst 17 meter lang.

Met het boerderijpakket haal je dus alles in huis voor een fantastische dag in boerderij stijl. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om gebruik te maken van onze bezorgservice en het springkussen door ons te laten op- en afbouwen, zodat je zorgeloos kunt genieten van het feest of evenement.

Naast het boerderijpakket hebben wij nog veel meer voordelige pakketten beschikbaar. Neem gerust een kijkje in ons assortiment en ontdek welke luchtkussens en attracties het beste passen bij jullie feest of evenement!

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over het boerderijpakket. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Roermond verhuurt ook springkussens in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.

Extra Productopties


1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 85,00

incl. BTW

Huurmandje