Kunststof Schaatsbaan 100m2 huren

1 dag  1.275,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Op- en afbouwadvies
Dit product kan enkel door ons geplaatst worden.

Omschrijving

Kunststof schaatsbaan 100m2 huren - Springkussenverhuur Roermond

Op deze bijzondere kunststof schaatsbaan kan je het hele jaar door genieten van een dagje op de ijzers. Of het nu winter of zomer is, het maakt niet uit. De baan is maar liefst 80 vierkante meter groot, dus je kunt gerust met een grote groep vrienden of familie komen schaatsen. De opblaasbare wand is eenvoudig op te blazen met behulp van een elektrische ventilator. Mocht je de voorkeur geven aan een iets kleinere baan, dan kan je ook onze kunststof schaatsbaan van 50 vierkante meter huren bij Springkussenverhuur Roermond!

Naast de schaatsbaan hebben wij ook nog vele andere leuke attracties en spellen te huur. Neem gerust een kijkje in ons assortiment.

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over de kunststof schaatsbaan 100m2. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Roermond verhuurt ook springkussens in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.

Extra Productopties


1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 85,00

incl. BTW

Huurmandje