Oceaan Pakket

1 dag  495,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
Klik voor de afmetingen op het product
Stroombehoefte
4x 1100w
Op- en afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.
Aantal gebruikers
20

Omschrijving

Oceaan pakket huren - Springkussenverhuur Roermond

Ben je op zoek naar een spetterend feest of evenement? Kies dan voor het oceaan pakket! Dit pakket biedt urenlang speelplezier met maar liefst vier springkussens in oceaan thema. Het pakket is niet alleen voordelig, maar ook erg leuk voor jong en oud. Het bevat onder andere het speelkussen Inky, waarop je de spannendste avonturen beleeft op de tentakels van een vrolijke inktvis. Ook is er het springkussen Mini Seaworld 3x2m, speciaal voor de allerkleinsten. Voor meer avontuur kun je terecht op het springkussen Dolfijn met glijbaan, of de Glijbaan Surf Bad waarbij je naar beneden kunt roetsjen en bij warm weer zelfs kunt afkoelen in het waterbad.

Naast het oceaan pakket verhuren wij nog veel meer leuke attracties voor een geslaagd feest of evenement. Bekijk ons ruime assortiment en maak je keuze! Ook bieden wij de mogelijkheid om de luchtkussens door ons te laten bezorgen en op te laten zetten. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over het opbouwen en afbreken.

 

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over het oceaan pakket. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Roermond verhuurt ook springkussens in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.

 
 

 

Extra Productopties


1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 75,00

incl. BTW

Huurmandje