Partytent 3x6 meter huren

1 dag  60,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
6
Breedte
3
Hoogte
3,9
Op- en afbouwadvies
Dit artikel is makkelijk zelf op en af te bouwen
Aantal gebruikers
30

Omschrijving

3×6 Partytent huren – 3×6 Springkussenverhuur Roermond

 

Onze unieke 3x6m partytent is speciaal ontworpen om jouw zomerse tuinfeest tot een succes te maken. Met een totale feestruimte van 18m² is deze tent perfect geschikt voor een gezellige bijeenkomst. Dankzij zijn rechthoekige vorm past deze tent uitstekend in langwerpige tuinen. Met een minimale capaciteit van 30 personen en ruimte voor 4 statafels biedt deze tent de ideale setting voor middelgrote feesten. We zorgen ervoor dat de tent altijd wordt geleverd inclusief bijpassende zijwanden en kopwanden met ritssluiting, zodat je de tent kunt aanpassen aan de weersomstandigheden en privacy kunt creëren.

Hier zijn de unieke eigenschappen van de 3x6m partytent:

  • Ruimte voor ongeveer 30 personen, afhankelijk van de gewenste opstelling en indeling.
  • Geschikt voor ongeveer 4 á 5 statafels, zodat je gasten kunnen genieten van een gezellige plek om te ontspannen.
  • De partytent wordt geleverd inclusief zijwanden om bescherming te bieden tegen wind en regen, zodat het feest niet wordt verstoord door ongunstige weersomstandigheden.
  • De opbouwtijd van de tent bedraagt ongeveer 45 minuten, waardoor je snel kunt beginnen met feesten.
  • Bij levering ontvang je een duidelijke handleiding die het opzetten van de tent eenvoudig maakt, zodat je zonder gedoe aan je feest kunt beginnen.
  • Je huurt de partytent voor een periode van 3 dagen, waarbij de eerste dag is gereserveerd voor het ophalen, de tweede dag voor gebruik en de derde dag voor het terugbrengen van de tent.

Met onze 3x6m partytent kun je een geweldig feest organiseren in je tuin. Het biedt voldoende ruimte voor jouw gasten en statafels, zodat iedereen comfortabel kan genieten van de sfeer. Huur al je benodigdheden bij Springkussenverhuur Roermond en creëer een onvergetelijke ervaring tijdens jouw evenement.

 

Vragen over partytent 3x6

Heb je vragen over onze partytent 3x6 of over een van onze andere producten? Neem dan contact met ons op. Een van onze medewerkers staat je te woord en helpt je graag verder.

Springkussenverhuur Roermond verhuurt ook springkussens in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.