Partytent 4x4 meter huren

1 dag  55,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
4
Breedte
4
Hoogte
3,2
Op- en afbouwadvies
Dit artikel is makkelijk zelf op en af te bouwen
Aantal gebruikers
25

Omschrijving

4×4 Partytent huren – Springkussenverhuur Roermond

 

Onze 4x4 meter partytent is een unieke keuze voor diverse evenementen en feesten. Met een totale oppervlakte van 20m² biedt deze tent voldoende ruimte voor ongeveer 30 personen, inclusief vier statafels. Of je nu een verjaardagsfeestje in de tuin viert of een gezellige borrel organiseert, deze tent is perfect geschikt.

De partytent wordt standaard geleverd met zijwanden en twee kopwanden, zodat je de tent kunt aanpassen aan de weersomstandigheden en de gewenste privacy kunt creëren. Zo kun je je feest gastvrij en comfortabel maken, zelfs als het weer niet helemaal meezit.

Hier zijn de eigenschappen van de 4x4 tent op een rijtje:

  • Geschikt voor ongeveer 30 personen, afhankelijk van de opstelling.
  • Geschikt voor ongeveer 4 statafels.
  • Eenvoudig op te zetten binnen 30 minuten met behulp van onze gedetailleerde handleiding.
  • De partytent wordt geleverd inclusief zijwanden.
  • Je huurt de partytent minimaal voor 3 dagen, waarbij de eerste dag is gereserveerd voor het ophalen, de tweede dag voor gebruik en de derde dag voor het terugbrengen van de tent.
  • De 4x4 tent kan gemakkelijk worden vervoerd met een personenauto, omdat het langste deel een lengte heeft van 220 cm.

Om je feest helemaal compleet te maken, bieden we ook de mogelijkheid om aanvullende opties zoals een dansvloer, geluidsinstallatie of feestverlichting te huren. Zo kun je een geweldige sfeer creëren en je gasten optimaal vermaken.

Met onze 4x4 meter partytent zorg je voor een comfortabele en feestelijke ruimte tijdens jouw evenement. Huur de tent bij ons en maak van jouw feest een onvergetelijke ervaring!

 

Vragen over partytent 4x4

Heb je vragen over onze partytent 4x4 of over een van onze andere producten? Neem dan contact met ons op. Een van onze medewerkers staat je te woord en helpt je graag verder.

Springkussenverhuur Roermond verhuurt ook springkussens in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.