Partytent 4x6 meter huren

1 dag  75,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
6
Breedte
4
Hoogte
3,2
Op- en afbouwadvies
Dit artikel is makkelijk zelf op en af te bouwen
Aantal gebruikers
40

Omschrijving

4×6 Partytenten huren – Springkussenverhuur Roermond

 


4x6 Partytenten huren – Springkussenverhuur Roermond

Onze 4x6 meter partytent is een veelzijdige en ruime tent met een oppervlakte van 24m². Deze tent is perfect geschikt voor verschillende evenementen, of het nu gaat om een gezellige tuinbijeenkomst of een feest in de buitenlucht. Met een capaciteit van ongeveer 40 personen biedt deze tent voldoende ruimte voor al je gasten, inclusief 4 statafels. Bovendien wordt de tent geleverd met zijwanden en een uitgebreide handleiding, zodat je de tent gemakkelijk kunt opzetten en aanpassen aan jouw wensen.

Hier zijn de kenmerken van de 4x6 tent op een rijtje:

  • Geschikt voor ongeveer 40 personen, afhankelijk van de opstelling.
  • Ruimte voor ongeveer 4 statafels.
  • De tent kan binnen 45 minuten worden opgezet.
  • Inclusief zijwanden voor bescherming tegen wind en regen.
  • Je huurt de tent voor een periode van 3 dagen, waarbij de eerste dag gereserveerd is voor het ophalen, de tweede dag voor gebruik en de derde dag voor het terugbrengen van de tent.
  • De tent kan eenvoudig vervoerd worden met een personenauto, waarbij het langste deel een lengte heeft van 220 cm.

Om jouw feest compleet te maken, bieden we ook extra opties zoals feestverlichting en verwarming, zodat je een gezellige sfeer kunt creëren, zelfs bij koudere temperaturen.

Met onze 4x6 meter partytent geef je jouw gasten een ruime en beschutte ruimte voor jouw buitenfeest of evenement. Huur de tent bij Springkussenverhuur Roermond en maak van jouw gelegenheid een groot succes!

 

Vragen over 4x6 Easy up partytent

Heb je vragen over onze 4x6 Easy up partytent of over een van onze andere producten? Neem dan contact met ons op. Een van onze medewerkers staat je te woord en helpt je graag verder.

Springkussenverhuur Roermond verhuurt ook springkussens in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.