Partytent 4x8 meter huren

1 dag  85,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
8
Breedte
4
Hoogte
3,2
Op- en afbouwadvies
Wij adviseren u dit product door ons op te laten bouwen
Aantal gebruikers
50

Omschrijving

4×8 Partytent huren – Springkussenverhuur Roermond

 

Onze exclusieve 4x8 partytent is zorgvuldig ontworpen om een unieke ervaring te bieden aan jouw gezelschap van ongeveer 50 personen. Met een totale oppervlakte van 32m² is deze tent perfect geschikt voor grotere bijeenkomsten. Naast de feestruimte is er ook extra ruimte beschikbaar voor bijvoorbeeld 5 of 6 statafels, evenals andere benodigdheden zoals heaters om comfort te garanderen, zelfs bij koudere temperaturen. Voor warmere dagen kun je ook een koeling huren om je drankjes lekker koel te houden.

Hier zijn enkele opmerkelijke kenmerken van onze 4x8 partytent:

  • Ruimte voor ongeveer 50 personen, afhankelijk van de opstelling en indeling.
  • Voldoende plaats voor 5 á 6 statafels, zodat gasten kunnen genieten van een ontspannen sfeer.
  • De tent kan binnen ongeveer 45 minuten worden opgebouwd, waardoor je meer tijd hebt om van je evenement te genieten.
  • Inclusief zijwanden en een gedetailleerde handleiding voor eenvoudige installatie.
  • De huurperiode van de tent bedraagt 3 dagen, waarbij de eerste dag is gereserveerd voor ophalen, de tweede dag voor gebruik en de derde dag voor het retourneren van de tent.
  • Dankzij het compacte ontwerp kan de tent probleemloos worden vervoerd in een gewone personenauto, met het langste deel dat slechts 220 cm lang is.

Met onze 4x8 partytent creëer je moeiteloos een ruime en comfortabele feestruimte voor jouw grotere gezelschap. Of het nu gaat om een bruiloft, jubileum, verjaardag of een ander speciaal evenement, deze tent biedt voldoende ruimte voor iedereen om te genieten en herinneringen te maken. Huur deze unieke tent bij ons en maak van jouw evenement een onvergetelijk succes!

Vragen over 4x8 partytent

Heb je vragen over onze 4x8 partytent of over een van onze andere producten? Neem dan contact met ons op. Een van onze medewerkers staat je te woord en helpt je graag verder.

Springkussenverhuur Roermond verhuurt ook springkussens in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.