Piraten Pakket huren

1 dag  425,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
Klik voor de afmetingen op het product
Stroombehoefte
4x 1100w
Op- en afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.
Aantal gebruikers
13

Omschrijving

Piratenpakket huren - Springkussenverhuur Roermond

Ben jij op zoek naar een avontuurlijk thema voor het feestje van jouw kind? Dan is het Piratenpakket van Springkussenverhuur Roermond een absolute aanrader! Dit pakket biedt urenlang speelplezier met luchtkussens in piratenstijl. Voor de kleine piraten hebben we het Springkussen Piraat met glijbaan van 4x3m. Voor de iets grotere kinderen hebben we het Springkussen Piraat van 5x4 meter met dak. En voor de echte durfals hebben we de Stormbaan Piraat van maar liefst 17 meter lang.

Bij het huren van het Piratenpakket profiteer je van een leuke korting. Ook kun je gebruik maken van onze bezorgservice en de mogelijkheid om de springkussens door ons te laten op- en afbouwen. Zo kun je zelf ook lekker genieten van het feestje!

Naast het Piratenpakket hebben wij nog veel meer voordeelpakketten beschikbaar. Bekijk ons assortiment en maak jouw feest compleet!

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over het piratenpakket. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Roermond verhuurt ook springkussens in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.

Extra Productopties


1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 75,00

incl. BTW

Huurmandje