Skilat lopen

1 dag  30,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Aantal gebruikers
8

Omschrijving

Skilat lopen huren in Roermond - Springkussenverhuur Roermond

Skilopen is een klassiek onderdeel van de zeskamp en staat bekend als een leuk en uitdagend spel voor jong en oud. Bij dit onderdeel draait het allemaal om goede communicatie en het behouden van een goed ritme. Met onze set van 2 skilatten kun je dit spel tegen elkaar spelen en kijken welk team het beste presteert. Wil je een complete zeskamp organiseren? Dan kun je bij ons ook het zeskamppakket huren, waarmee je direct kunt genieten van maar liefst 6 verschillende spellen.

Naast skilatten verhuren wij nog veel meer leuke spellen en activiteiten om van jouw evenement of feest een groot succes te maken. Neem gerust een kijkje in ons assortiment en ontdek wat wij van Springkussenverhuur Roermond nog meer te bieden hebben!

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over het skilat lopen. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Roermond verhuurt ook springkussens in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.

Extra Productopties

1 dag 15,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 150,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 35,00

incl. BTW

Huurmandje