Spellenpakket Speltafels

Aantal:

225,00

1 dag 

incl. BTW

Huurmandje
Spellenpakket Speltafels discountoverlay
>
  • Spellenpakket Speltafels
<

Producteigenschappen

Lengte
Klik voor de afmetingen op het product
Op- en afbouwadvies
Dit product is eenvoudig zelf te plaatsen.
Aantal gebruikers
8

Omschrijving

Spellenpakket speltafels huren - Springkussenverhuur Roermond

Ben je op zoek naar een leuke en gezellige manier om samen met vrienden en familie te genieten van een spelletje? Dan is ons spelpakket precies wat je zoekt! Met dit pakket krijg je maar liefst drie verschillende speltafels in huis, namelijk een tafelvoetbaltafel, tafeltennistafel en poolbiljarttafel. Zo heb je voor ieder wat wils en kun je eindeloos variëren in spellen.

Daag elkaar uit voor een potje tafelvoetbal en laat je skills zien. Of ga voor een potje tafeltennis en laat zien wie de beste reacties heeft. Natuurlijk mag ook het poolbiljart niet ontbreken, waarbij je op zoek gaat naar de perfecte stoot en je tegenstander probeert te verslaan.

Met ons spelpakket haal je niet alleen urenlang vermaak in huis, maar ook een gezellige sfeer waarbij iedereen zich kan vermaken. Huur dit pakket nu en organiseer een onvergetelijk toernooi met vrienden en familie. Natuurlijk bieden wij ook de mogelijkheid om de speltafels te bezorgen en op te bouwen, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken.

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over het spellenpakket speltafels. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Roermond verhuurt ook springkussens in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.

 

Extra Productopties

85,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

75,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

60,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje