Springkussen Funny Unicorn 4x3m huren

1 dag  75,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
4,2
Breedte
3,2
Hoogte
4,6
Overdekt
Ja
Stroombehoefte
1x1100w
Op- en afbouwadvies
Dit product is eenvoudig zelf te plaatsen.
Aantal gebruikers
7

Omschrijving

Springkussen Funny Unicorn 4x3m huren - Springkussenverhuur Roermond

Betreed de magische wereld van unicorns met ons fantastische springkussen: de Funny Unicorn! Dit kleurrijke springkussen met dak zal je betoveren en zorgen voor urenlang speelplezier, zelfs bij lichte regenval en felle zonneschijn. Ben jij helemaal weg van deze mythische wezens? Dan is dit het perfecte springkussen voor jouw feestje!

Wij van Springkussenverhuur Roermond begrijpen dat het opzetten van een springkussen soms een uitdaging kan zijn, daarom bieden wij de optie om het springkussen door ons te laten bezorgen en op te zetten. Zo kun je je helemaal focussen op het feesten en genieten van de dag. En wil je het feest helemaal compleet maken? Huur dan onze funfood machines en maak het feestje extra feestelijk met popcorn of suikerspin 

Of je nu een kinderfeestje of een ander evenement hebt, de Funny Unicorn zal zeker de aandacht trekken en zorgen voor een onvergetelijke dag! Huur nu ons springkussen met dak en maak je dromen waar in de wereld van unicorns!

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over springkussen funny unicorn 4x3m. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Roermond verhuurt ook springkussens in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.

Extra Productopties


1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 75,00

incl. BTW

Huurmandje