Springkussen Mini Feest 3x2m

1 dag  65,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
3,1m
Breedte
2,3m
Hoogte
2,4m
Overdekt
Ja
Stroombehoefte
1x1100w
Op- en afbouwadvies
Dit product is eenvoudig zelf te plaatsen.
Aantal gebruikers
4

Omschrijving

Springkussen mini Feest 3x2m huren - Springkussenverhuur Roermond

Op zoek naar een compact springkussen voor een feestje in jullie achtertuin? Huur dan het springkussen mini Fun bij Springkussenverhuur Roermond! Met afmetingen van slechts 3x2 meter past dit luchtkussen bijna overal en kan het zelfs binnen worden geplaatst. Het kussen is kleurrijk en heeft een feestelijk thema, waardoor het direct zorgt voor een feestelijke sfeer. Bovendien heeft het kussen ook een speelelement, waardoor kinderen extra worden uitgedaagd om te spelen. Het dak beschermt tegen zon en lichte regen, waardoor het kussen altijd gebruikt kan worden. Ideaal voor kinderfeestjes, in combinatie met onze funfood machines wordt het een onvergetelijke dag!

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over springkussen mini feest 3x2m. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Roermond verhuurt ook springkussens in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.

Extra Productopties


1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 75,00

incl. BTW

Huurmandje