Stretchtent 10x10m

Aantal:

1.040,00

1 dag 

incl. BTW

Huurmandje
Stretchtent 10x10m
>
  • Stretchtent 10x10m
<

Producteigenschappen

Lengte
10m
Breedte
10m
Op- en afbouwadvies
Op- en afbouw zit in de prijs
Aantal gebruikers
100

Omschrijving

Stretchtent 10x10m huren - Springkussenverhuur Roermond

 

Op jullie bruiloft of jubileum is een gewone partytent simpelweg niet genoeg. Jullie speciale dag verdient een speciale tent, en daarom raden wij aan om te kiezen voor een van onze prachtige stretchtenten van Springkussenverhuur Roermond. Met onze 10x10m stretchtent creëren jullie een ruimte waar circa 100 personen kunnen genieten van jullie feestelijke gelegenheid.

Bij het plaatsen van een stretchtent is het belangrijk om aan alle zijden 1 meter extra ruimte te voorzien. Zo kunnen wij de tent op een perfecte manier opzetten, zodat jullie en jullie gasten optimaal kunnen genieten. Het beige doek en de sierlijke houten palen dragen bij aan de sfeervolle uitstraling van de tent, waardoor jullie feestlocatie een prachtig geheel vormt.

Bij Springkussenverhuur Roermond begrijpen we dat jullie bruiloft of jubileum een speciale gelegenheid is die perfect moet zijn. Daarom bieden wij hoogwaardige stretchtenten die voldoen aan jullie eisen en verwachtingen. Onze tenten zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk, waardoor ze een ware blikvanger zijn op jullie evenement.

Wij streven ernaar om jullie zo veel mogelijk te ontzorgen, daarom zorgen wij ervoor dat de stretchtent voor jullie wordt opgezet en afgebouwd. Jullie kunnen je volledig richten op het vieren en genieten van jullie speciale dag, terwijl ons ervaren team alles tot in de puntjes regelt. Bovendien leveren wij de tent inclusief brandveiligheidscertificaat, zodat jullie feest veilig en zorgeloos kan verlopen.

Dus, waar wachten jullie nog op? Kies voor een van onze stretchtenten en maak van jullie bruiloft of jubileum een onvergetelijke ervaring. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jullie kunnen helpen om jullie speciale dag te laten stralen met onze prachtige stretchtenten.

 

De stretchtent wordt altijd voor u opgezet en afgebouwd. Wij leveren deze tenten inclusief brandveiligheidscertificaat.

Deze prijs is inclusief BTW en opbouw/afbouw.

Wilt u er ook een mooie houten vlondervloer bij huren? Voeg dit dan onderaan deze pagina toe aan uw aanvraag. 

Eigenschappen van de stretchtenten:

  • In velen vormen en afmetingen te moduleren,
  • 450 gram/m2 hi-tech flexibel materiaal,
  • Brandcertificaat M2 klasse,
  • Hoge UV index: 8
  • Zware waterproof polymere coating,
  • De palen kunnen op verschillende plaatsen geplaatst worden,
  • Geschikt tot windkracht 7.

Heeft u nog vragen over deze mooie tenten? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij helpen u graag.

 

Springkussenverhuur Roermond verhuurt ook springkussens in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.