Stretchtent 10x12m

1 dag  1.245,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
10m
Breedte
12m
Op- en afbouwadvies
Op- en afbouw zit in de prijs
Aantal gebruikers
120

Omschrijving

Stretchtent 10x12m huren - Springkussenverhuur Roermond

 


Op jullie bruiloft of jubileum is een gewone partytent simpelweg niet genoeg. Jullie speciale dag verdient een speciale tent, en daarom raden wij aan om voordelig een van onze prachtige stretchtenten te huren. Bij Springkussenverhuur Roermond hebben we een ruim assortiment aan verschillende formaten stretchtenten, zodat er altijd een geschikte afmeting is voor jullie feest of evenement.

Als jullie kiezen voor het huren van onze 10x12m stretchtent, creëren jullie direct een ruimte waar maar liefst 120 personen kunnen samenkomen. Of jullie nu een intiem jubileum vieren of een grootse bruiloft organiseren, onze stretchtenten bieden de perfecte oplossing voor jullie speciale gelegenheid.

Natuurlijk begrijpen we dat elk evenement uniek is en dat jullie specifieke wensen hebben. Daarom bieden we naast de 10x12m stretchtent ook verschillende andere formaten aan, zodat jullie de tent kunnen kiezen die het beste bij jullie feest past. Of het nu gaat om een kleiner gezelschap of een grotere bijeenkomst, wij zorgen ervoor dat jullie de ideale stretchtent hebben voor jullie festiviteit.

Met onze stretchtenten kiezen jullie niet alleen voor functionaliteit, maar ook voor een stijlvolle en sfeervolle tent. Het unieke ontwerp en de flexibele opzetmogelijkheden van de stretchtent zorgen voor een elegante uitstraling en een gezellige atmosfeer. Jullie gasten zullen zich direct thuis voelen in deze bijzondere setting.

Bij Springkussenverhuur Roermond streven we ernaar om jullie zo veel mogelijk te ontzorgen. Daarom zorgen wij voor het opzetten en afbreken van de stretchtent, zodat jullie je volledig kunnen concentreren op het vieren en genieten van jullie speciale dag. Bovendien leveren wij de tent inclusief brandveiligheidscertificaat, zodat jullie feest veilig en zorgeloos kan verlopen.

Wacht niet langer en maak jullie bruiloft of jubileum extra bijzonder met een van onze speciale stretchtenten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jullie kunnen helpen om jullie feest of evenement onvergetelijk te maken.

 

De stretchtent wordt altijd voor u opgezet en afgebouwd. Wij leveren deze tenten inclusief brandveiligheidscertificaat.

Al onze prijs zijn inclusief BTW en opbouw/afbouw.

Wilt u er ook een mooie houten vlondervloer bij huren? Ook dat is mogelijk bij Springkussenverhuur Roermond

Eigenschappen van de stretchtenten:

  • In velen vormen en afmetingen te moduleren,
  • 450 gram/m2 hi-tech flexibel materiaal,
  • Brandcertificaat M2 klasse,
  • Hoge UV index: 8
  • Zware waterproof polymere coating,
  • De palen kunnen op verschillende plaatsen geplaatst worden,
  • Geschikt tot windkracht 7.

Heeft u nog vragen over deze mooie tenten? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij helpen u graag.

Springkussenverhuur Roermond verhuurt ook springkussens in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.