Stretchtent 10x25m

1 dag  2.565,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
10m
Breedte
25m
Op- en afbouwadvies
Op- en afbouw zit in de prijs
Aantal gebruikers
250

Omschrijving

Stretchtent 10x25m huren - Springkussenverhuur Roermond

 

Vieren jullie een grootschalige bruiloft, bedrijfsevenement of een andere feestelijke gelegenheid? Dan hebben wij bij Springkussenverhuur Roermond dé oplossing voor jullie: onze indrukwekkende stretchtent van 10x25 meter, de grootste in ons assortiment! Met een ruime capaciteit voor circa 250 gasten biedt deze stretchtent jullie de perfecte ruimte om te genieten van een onvergetelijke ervaring.

Bij Springkussenverhuur Roermond begrijpen we dat een speciale gelegenheid vraagt om een speciale tent. Daarom hebben we met zorg onze stretchtenten samengesteld, en deze grootste variant is daar het ultieme voorbeeld van. Zodra jullie deze stretchtent huren, zijn jullie verzekerd van een unieke sfeer die alle aanwezigen zal betoveren.

Onze 10x25 meter stretchtent biedt niet alleen voldoende ruimte voor al jullie gasten, maar is ook ontworpen met oog voor detail. Het elegante en moderne ontwerp van de tent, gecombineerd met hoogwaardige materialen, creëert een ambiance van luxe en stijl. Met deze stretchtent als stralend middelpunt wordt jullie feest of evenement een ware beleving.

Bij Springkussenverhuur Roermond staan we bekend om onze uitstekende service. Wij zorgen ervoor dat de stretchtent professioneel wordt opgezet en afgebouwd, zodat jullie je volledig kunnen richten op het vieren van jullie speciale dag. Daarnaast leveren wij de tent inclusief alle benodigde veiligheidsvoorzieningen, zoals een brandveiligheidscertificaat, zodat jullie in alle rust kunnen genieten van het feest.

Maak jullie evenement memorabel en kies voor de grootste stretchtent van Springkussenverhuur Roermond. Neem vandaag nog contact met ons op om deze unieke tent te reserveren en ontdek hoe wij jullie kunnen helpen om van jullie feest een onvergetelijke ervaring te maken. Samen creëren we een bijzondere sfeer waar jullie en jullie gasten nog lang met plezier aan zullen terugdenken.

 

Al onze prijs zijn inclusief BTW en opbouw/afbouw.

Wilt u er ook een mooie houten vlondervloer bij huren? Ga naar beneden op deze pagina om dit toe te voegen: Houten Tentvloeren.

Eigenschappen van de stretchtenten:

  • In velen vormen en afmetingen te moduleren,
  • 450 gram/m2 hi-tech flexibel materiaal,
  • Brandcertificaat M2 klasse,
  • Hoge UV index: 8
  • Zware waterproof polymere coating,
  • De palen kunnen op verschillende plaatsen geplaatst worden,
  • Geschikt tot windkracht 7.

Heeft u nog vragen over deze mooie tenten? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij helpen u graag.

 

Springkussenverhuur Roermond verhuurt ook springkussens in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.