Vliegend Tapijt huren

Aantal:

30,00

1 dag 

incl. BTW

Huurmandje
Vliegend Tapijt huren
>
  • Vliegend Tapijt huren
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers
8

Omschrijving

Vliegend Tapijt huren in Roermond - Springkussenverhuur Roermond

Doe mee aan het ultieme avontuur en ga de uitdaging aan op het Vliegend Tapijt! Werk samen en probeer als eerste de finish te bereiken! Dit populaire zeskamp spel is perfect voor familiedagen, kinderfeestjes, sportdagen en natuurlijk zeskampen. Het pakket bevat twee tapijten, waardoor je in twee teams kunt strijden. Eén speler neemt plaats voor het tapijt en de andere teamleden nemen plaats op het tapijt. Spring tegelijkertijd omhoog, zodat degene die voor het tapijt staat de mat vooruit kan trekken. Welk team weet als eerste van punt A naar punt B te komen?

Naast het Vliegend Tapijt bieden wij nog vele andere spellen aan. Neem een kijkje in ons spellen assortiment voor meer mogelijkheden!

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over het vliegend tapijt. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Roermond verhuurt ook springkussens in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.

Extra Productopties

35,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

15,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

150,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje