Goedkoop springkussen huren in De Peel? Bekijk onze top 3!

vrijdag 6 januari 2023 door Wilfred

Springkussenverhuur De Peel biedt de beste springkussens aan, met een zeer ruim assortiment! Daarom hebben wij speciaal voor jou drie van onze goedkoopste springkussens op een rijtje gezet met de benodigde informatie! Bekijk ze vandaag nog!

 

Springkussen Feest

Springkussen Feest is één van de top drie springkussens die goedkoper is dan andere springkussens. Dit springkussen is een ware toevoeging op ieder evenement of kinderfeestje. Met een afmetingen van 3 bij 2 meter is er genoeg ruimte voor meerdere kinderen om te springen en te duikelen! De reden waarom dit springkussen in onze top 3 staat, is omdat het niet verbonden is aan een bepaald thema. Vanwege haar felle kleuren zijn jongens én meisjes verliefd bij het zien van dit springkussen. Gegarandeerd succes met dit luchtkussen. Vanaf €65,00 per dag is dit springkussen te huur bij Springkussenverhuur De Peel, inclusief BTW. Bekijk vandaag nog alle mogelijkheden!

 

Springkussen Seaworld Overdekt

Springkussen Seaworld is in principe hetzelfde springkussen als Springkussen Circus. Bij dit kussen is het design wel anders en is deze net ietsje groter, 3 bij 2 meter. Zoals de naam het al doet zeggen, dit springkussen heeft een zee-thema. Aan de binnenkant en aan de voorzijde van het springkussen staan meerdere zeedieren afgebeeld, die allemaal op een animistische manier zijn afgebeeld. Kinderen worden helemaal blij bij het zien van dit springkussen en zullen zich met 100% garantie vermaken. Het opblazen van het springkussen kost weinig moeite, met de bijgeleverde elektrische pomp is het springkussen snel en gemakkelijk op te bouwen. Mocht je hier hulp bij nodig hebben dan rekenen wij daar wel een kleine bijdrage voor. Huur dit springkussen vandaag nog bij Springkussenverhuur De Peel en laat de kinderen genieten van een dag vol plezier! Vanaf €65,00 per dag kan dit fantastische luchtkussen al bij jou voor de deur staan!

 

 

Springkussen Boerderij Met Glijbaan

Springkussen Boerderij Met Glijbaan is één van onze favoriete springkussens en ook nog eens scherp geprijsd. Ieder kind is gek op de boerderij en met name de dieren die er leven. Het thema doet haar volle recht door het design van het luchtkussen. Aan de voorzijde is onder meer een koe afgebeeld en een mannetje dat het land aan het bewerken is. Ideaal voor een boerderij-thema feest of evenement. Maar het beste van dit springkussen is niet het thema, maar het dak en de glijbaan! Dit dak zorgt ervoor dat de kinderen zelfs met een klein beetje regen gewoon kunnen blijven springen en genieten van hun tijd. De glijbaan zorgt voor nog meer speelplezier! Niets gaat boven de lach op het gezicht van een kind! Vanaf slechts €80,00 per dag is dit fantastische springkussen te huur bij Springkussenverhuur De Peel, inclusief BTW!

Springkussen Boerderij met glijbaan 4x3m huren

 

Meer informatie

Mocht je na het lezen van dit blog nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers van de klantenservice. Zij helpen je graag verder.


Over de auteur

Meer blogs

Een reactie toevoegen