De leukste spellen voor een middag vol plezier!

vrijdag 6 januari 2023 door Wilfred

Tijdens een verjaardag, familiedag of het bij elkaar spelen met een vriendje of vriendinnetje is het leuk om vermaak te hebben. Wat is er leuker dan een middag vol plezier door middel van het spelen van leuke spelletjes. Spellen zijn zowel individueel als in (grote) teams te spelen en verschillen qua moeilijkheidsgraad. In dit artikel vertellen wij je over de leukste spellen voor een spelmiddag.

Domino XL

Domino wie kent het niet?! Het is een spel dat al jarenlang gespeeld wordt en altijd een succes blijkt. Het spel is leuk voor jong en oud en kan met meerdere spelers gespeeld worden. De bedoeling is om een zo lang mogelijke serie te maken met dominostenen die aan elkaar passen. Dit doe je door de stenen met hetzelfde aantal ogen tegen elkaar aan te leggen. Deze versie van het spel komt in een Domino XL uitvoering wat het spel net iets leuker maakt.

Domino-XL-huren

Blikgooien

Ben je op zoek naar een spel met veel uitdaging voor jong en oud? Kies dan voor het spel blikgooien! De bedoeling van het spel is, zoals de naam al aangeeft, om de blikken om te gooien. Dit doe je door middel van pitzakjes. Het lijkt makkelijk maar zorg maar eens voor een groter wordende afstand tussen jou en de blikken. Daag je tegenstanders uit en kijk wie er de meeste blikken om kan gooien in zo min mogelijk worpen. Het spel is gemakkelijk te spelen voor alle leeftijden door te spelen met de afstand en hoogte van de blikken. Dit maakt spel zeer geschikt voor tijdens een familiedag of sport –en spelmiddag op school.

Blikgooien-huren

Zeskamp pakket

Met het zeskamp kan de spelmiddag niet meer stuk! Met dit pakket ben je gegarandeerd van een middag vol plezier. De spellen zijn elk heel verschillend en vragen vooral teamwork van jou en je teamgenoten. Zorg dat er genoeg spelers aanwezig zijn om de spellen te kunnen spelen, zo is het zeer gewenst om in beide teams vijf spelers te hebben. Het zeskamp pakket bestaat uit de volgende spellen: loop ski’s, bloklopen, de funslang, het vliegende tapijt, en zaklopen. Dit spel is zeer geschikt voor alle soorten spelmiddagen, zoals met de familie, op school of zelfs met het kantoor. Men leert hier om goed samen te werken en vooral om veel plezier te hebben onderling.

zeskampspelenpakket-huren

Oud Hollandsch spellenpakket XL

Voor een ouderwets gezellige spelmiddag is het Oud Hollandsch spellenpakket XL ideaal! Het pakket bestaat uit 8 zelfgekozen spellen. Met dit spellenpakket kan men de tijd van vroeger herleven en spelletjes spelen. De grote variatie en het ouderwetse karakter maakt dit spellenpakket ideaal voor een gezellige spelmiddag.

Oud-Hollandsch-Spellenpakket-(4 Spellen)-huren

Een gezellige spelmiddag toegewenst!

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben of graag advies willen over het huren van stormbanen bij Springkussenverhuur De Peel dan kun je uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder!


Over de auteur

Meer blogs

Een reactie toevoegen