Luchtkussens huren voor een evenement? Bekijk de mogelijkheden

vrijdag 6 januari 2023 door Wilfred

Je gaat een binnen-evenement organiseren en daarvoor heb je luchtkussens nodig. Na een tijdje lopen brainstormen weet je nog steeds niet echt wat je wilt. Daarom hebben wij ter inspiratie een aantal mogelijkheden op een rij gezet. Deze luchtkussens zijn voor jong en oud! Welke luchtkussens ga jij inzetten voor een succesvol evenement? Bekijk hieronder onze mogelijkheden.

 

Levend tafelvoetbal

De naam zegt het al. Tafelvoetbal, wie kent dit niet? Maar levend tafelvoetbal is toch echt next level. De indeling is hetzelfde als bij normaal tafelvoetbal. Er zijn 2 doelen die tegenover elkaar zijn en het is de bedoeling om een doelpunt te scoren bij het andere doel. In plaats van dat jij de poppetjes moet besturen, ben jij nu zelf het poppetje. Sta aan één rek en ren van links en rechts om de bal te raken. Houd er rekening mee dat je het rek niet mag verlaten. Ga de uitdaging met je vrienden aan en scoor de meeste doelpunten. Benieuwd hoe dit luchtkussen eruit ziet? Bekijk dan het levend tafelvoetbal.

 

Maïs doolhof

Ben jij goed in de weg vinden? Test jouw intuïtie dan uit in het maïs doolhof. Dit luchtkussen is 12 bij 10 meter, wat betekent dat je een grote ruimte tot je beschikking moet hebben. Voor zowel jong en oud is het doolhof een leuke uitdaging. Naast je intuïtie wordt ook je inschattingsvermogen en je snelheid getest. Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk uit het doolhof zijn. Bij dit lichtkussen wordt je aangeraden om hem door ons op te laten bouwen. Dit scheelt jou namelijk ook weer tijd. Interesse? Bekijk dan nu het Maïs doolhof.

Klimtoren aap

Vinden jullie het leuk om te klimmen en te klauteren en zijn jullie niet bang voor hoogte? Dan is de klimtoren aap leuk om te beklimmen. De klimtoren app is 7 meter hoog en is voor kinderen zonder hoogte vrees. Heb je eenmaal de top bereikt dan kan je voorzichtig weer naar beneden. Mocht je een misstap maken dan val je zacht op het luchtkussen, waarop de klimtoren is vastgemaakt.

Conclusie

Deze luchtkussens garanderen je een succesvol evenement. Wij hopen je met deze mogelijkheden te hebben geïnspireerd. Mocht je benieuwd zijn naar al onze luchtkussen, ga dan naar luchtkussens huren. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op, of bezoek onze website om ons gehele assortiment te bekijken.


Over de auteur

Meer blogs

Een reactie toevoegen